ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΑ ΟΥΡΑ

Κομμάτι που προέρχεται από την ουρά του ζώου. Η ουρά του μοσχαριού απαιτεί αργό μαγείρεμα, για να αποδώσει το κρέας τα καλύτερα χαρακτηριστικά του. Υπάρχει καλή αναλογία άπαχου κρέατος και λίπους. Γίνεται συνήθως μπρεζέ.

Στο εξαιρετικής αισθητικής βιβλίο "Ψωμί & Αλάτι – The Cookbook", ο Γιάννης Λουκάκος «φωτογραφίζει» το φαγητό και τη φιλοσοφία του βραβευμένου εστιατορίου "Ψωμί & Αλάτι", στο οποίο είναι σεφ και συνιδιοκτήτης. 
Επισκεφθείτε μας στο Εστιατόριο Ψωμί & Αλάτι
Μάθετε περισσότερα
Copyright © 2012 - 2014 yiannislucacos.gr
Όροι Χρήσης