ΜΟΣΧΑΡΙ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

ΜΟΣΧΑΡΙ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

Νεαρό μοσχάρι που σφάζεται σε συγκεκριμένη χρονική περίοδο από τη γέννησή του, γεγονός που καθορίζεται από τη νομοθεσία της κάθε χώρας. Το μοσχάρι γάλακτος είναι συνήθως πιο τρυφερό, λιγότερο παχύ, αλλά και με λιγότερο γεμάτη γεύση από το ενήλικο μοσχάρι. Το κρέας του είναι ροζέ και μοιάζει περισσότερο με του χοιρινού παρά με το έντονο κόκκινο του μοσχαριού.

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project, στο Ψωμί & Αλάτι και στο Alio.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner