ΚΟΥΝΕΛΙ

ΚΟΥΝΕΛΙ

Συνήθως προέρχεται από εκτροφείο και το κρέας του είναι τρυφερό, με την προϋπόθεση ότι δεν είναι μεγάλης ηλικίας. Έχει πιο ήπια γεύση από το άγριο κουνέλι. Μαγειρεύεται κυρίως όπως το κοτόπουλο και συνήθως αντικαθιστά τον λαγό. Στη νησιωτική Ελλάδα αποτελεί ένα από τα αγαπημένα πιάτα. Επειδή το κρέας του είναι σχετικά άπαχο, πρέπει να μαγειρεύεται με προσοχή ώστε να μη στεγνώσει.

The Seminar Project

Κάθε Hands-on μάθημα μαγειρικής στο The Seminar Project υπόσχεται μια ευχάριστη και απόλυτα δημιουργική εμπειρία!
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER