ΚΟΤΣΙ

ΚΟΤΣΙ

Είναι το κομμάτι του κρέατος (αρνιού, χοιρινού, μοσχαριού) που βρίσκεται από το γόνατο και κάτω, ανάλογα με το ζώο: αντίστοιχο της κνήμης ή της γάμπας. Είναι κατάλληλο για ψήσιμο με τη μέθοδο μπρεζέ. Στην ιταλική κουζίνα με κότσι μοσχαριού φτιάχνεται το περίφημο οσομπούκο (ossobuco). Στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει να εκτιμάται ιδιαίτερα.

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project, στο Ψωμί & Αλάτι και στο Alio.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner