ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗΘΟΣ

Αποτελεί το «καθαρότερο» κρέας του κοτόπουλου. Θέλει προσοχή στο μαγείρεμα για να μη στεγνώσει, γιατί περιέχει ελάχιστο λίπος.

Στο εξαιρετικής αισθητικής βιβλίο "Ψωμί & Αλάτι – The Cookbook", ο Γιάννης Λουκάκος «φωτογραφίζει» το φαγητό και τη φιλοσοφία του βραβευμένου εστιατορίου "Ψωμί & Αλάτι", στο οποίο είναι σεφ και συνιδιοκτήτης. 
Επισκεφθείτε μας στο Εστιατόριο Ψωμί & Αλάτι
Μάθετε περισσότερα
Copyright © 2012 - 2014 yiannislucacos.gr
Όροι Χρήσης