ΚΙΜΑΣ

ΚΙΜΑΣ

Κρέας κομμένο σε πολύ λεπτά κομμάτια και περασμένο από ειδική μηχανή. Ανάλογα με την προέλευσή του διακρίνεται σε: αρνίσιο, μοσχαρίσιο και χοιρινό. Έχει πολλές εφαρμογές στην ελληνική κουζίνα –μπιφτέκια, κεφτέδες, ρολό, πίτες, μουσακάς–, αλλά και στη διεθνή – αμερικάνικα μπέργκερ, σάλτσα μπολονέζ, τσίλι κον κάρνε κ.ά. Ο κιμάς είναι ένα εξαιρετικά ευπαθές προϊόν και είναι μεγάλος ο κίνδυνος ανάπτυξης βακτηριδίων σε περίπτωση που δεν συντηρηθεί σωστά. Στην ψύξη διατηρείται έως 3 ημέρες και στην κατάψυξη έως 2 μήνες.

The Seminar Project

Κάθε Hands-on μάθημα μαγειρικής στο The Seminar Project υπόσχεται μια ευχάριστη και απόλυτα δημιουργική εμπειρία!
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER