ΚΟΥΣΚΟΥΣ

Παρασκευάζεται από σιμιγδάλι και αλεύρι και στεγνώνει στον ήλιο. Προέρχεται από τις χώρες της βόρειας Αφρικής, όπου μαγειρεύεται στον ατμό. Το κουσκούς που βρίσκουμε στο εμπόριο είναι συνήθως προβρασμένο και έτσι έχει πολύ μικρό χρόνο μαγειρέματος σε σχέση με άλλα ζυμαρικά ή ρύζια.

Στο εξαιρετικής αισθητικής βιβλίο "Ψωμί & Αλάτι – The Cookbook", ο Γιάννης Λουκάκος «φωτογραφίζει» το φαγητό και τη φιλοσοφία του βραβευμένου εστιατορίου "Ψωμί & Αλάτι", στο οποίο είναι σεφ και συνιδιοκτήτης. 
Επισκεφθείτε μας στο Εστιατόριο Ψωμί & Αλάτι
Μάθετε περισσότερα
Copyright © 2012 - 2014 yiannislucacos.gr
Όροι Χρήσης