ΚΟΥΣΚΟΥΣ

Παρασκευάζεται από σιμιγδάλι και αλεύρι και στεγνώνει στον ήλιο. Προέρχεται από τις χώρες της βόρειας Αφρικής, όπου μαγειρεύεται στον ατμό. Το κουσκούς που βρίσκουμε στο εμπόριο είναι συνήθως προβρασμένο και έτσι έχει πολύ μικρό χρόνο μαγειρέματος σε σχέση με άλλα ζυμαρικά ή ρύζια.

Στο νέο του βιβλίο Chef από την αρχή, ο Γιάννης Λουκάκος εμπνεύστηκε από την παιδική του ηλικία, όταν έφτιαξε το πρώτο του φαγητό.
Επισκεφθείτε μας στο Εστιατόριο Ψωμί & Αλάτι
Μάθετε περισσότερα
Copyright © 2012 - 2014 yiannislucacos.gr
Όροι Χρήσης