ΜΑΓΙΑ

ΜΑΓΙΑ

Μύκητες οι οποίοι χρησιμοποιούνται στην αρτοποιία και στην παραγωγή μπίρας. Ο συγκεκριμένος μικροοργανισμός έχει την ιδιότητα να αλληλεπιδρά με τους υδατάνθρακες που βρίσκονται στο αλεύρι, με αποτέλεσμα να φουσκώνει το ψωμί και να προκαλείται αλκοολική ζύμωση. Υπάρχει σε δύο μορφές: φρέσκια και σε σκόνη.

The Seminar Project

Κάθε Hands-on μάθημα μαγειρικής στο The Seminar Project υπόσχεται μια ευχάριστη και απόλυτα δημιουργική εμπειρία!
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER