ΚΡΕΜΟΤΑΡΤΑΡΟ

ΚΡΕΜΟΤΑΡΤΑΡΟ

Εμπεριέχεται στα μείγματα μπέικιν πάουντερ. Κοινή ονομασία της καθαρισμένης τρυγίας. Χρησιμοποιείται κυρίως με μαγειρική σόδα για το φούσκωμα ζυμών ζαχαροπλαστικής. Επιπλέον, χρησιμοποιείται για να σταθεροποιήσει και να δώσει όγκο στη μαρέγκα. Παρουσιάζει το πλεονέκτημα ότι το διοξείδιο του άνθρακα αρχίζει να σχηματίζεται με τη θέρμανση της ζύμης μέσα στον φούρνο.

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project, στο Ψωμί & Αλάτι και στο Alio.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner