ΚΑΠΠΑΡΗ

ΚΑΠΠΑΡΗ

Φύεται στα βράχια, δίπλα στη θάλασσα. Τα μπουμπούκια της γίνονται τουρσί, το ίδιο και τα καππαρόμηλα, που νοστιμίζουν σαλάτες, φάβα και ψάρια. Τα φύλλα της κάππαρης παραδοσιακά μαγειρεύονται γιαχνί στη Σίφνο. Η κάππαρη εμπλουτίζει τη γεύση της μαγιονέζας και χαρίζει υπόξινη γεύση σε σαλάτες και κρύες σάλτσες. Η κάππαρη, το κρεμμύδι και οι ελιές αποτελούν εξαιρετικό συνδυασμό της μεσογειακής κουζίνας.

The Seminar Project

Κάθε Hands-on μάθημα μαγειρικής στο The Seminar Project υπόσχεται μια ευχάριστη και απόλυτα δημιουργική εμπειρία!
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER