ΚΕΧΡΙ

Δημητριακό το οποίο χρησιμοποιείται ευρέως ως τροφή πουλιών. Περιέχει πολλά θρεπτικά συστατικά, ωστόσο στην Ελλάδα η χρήση του είναι πολύ περιορισμένη. Έχει γεύση ξηρών καρπών που μοιάζει στην πολέντα και όταν καβουρδιστεί έχει άρωμα ψημένου καλαμποκιού. Χρησιμοποιείται επίσης και για την παρασκευή μπίρας.

Στο νέο του βιβλίο Chef από την αρχή, ο Γιάννης Λουκάκος εμπνεύστηκε από την παιδική του ηλικία, όταν έφτιαξε το πρώτο του φαγητό.
Επισκεφθείτε μας στο Εστιατόριο Ψωμί & Αλάτι
Μάθετε περισσότερα
Copyright © 2012 - 2014 yiannislucacos.gr
Όροι Χρήσης