ΚΕΧΡΙ

Δημητριακό το οποίο χρησιμοποιείται ευρέως ως τροφή πουλιών. Περιέχει πολλά θρεπτικά συστατικά, ωστόσο στην Ελλάδα η χρήση του είναι πολύ περιορισμένη. Έχει γεύση ξηρών καρπών που μοιάζει στην πολέντα και όταν καβουρδιστεί έχει άρωμα ψημένου καλαμποκιού. Χρησιμοποιείται επίσης και για την παρασκευή μπίρας.

Στο εξαιρετικής αισθητικής βιβλίο "Ψωμί & Αλάτι – The Cookbook", ο Γιάννης Λουκάκος «φωτογραφίζει» το φαγητό και τη φιλοσοφία του βραβευμένου εστιατορίου "Ψωμί & Αλάτι", στο οποίο είναι σεφ και συνιδιοκτήτης. 
Επισκεφθείτε μας στο Εστιατόριο Ψωμί & Αλάτι
Μάθετε περισσότερα
Copyright © 2012 - 2014 yiannislucacos.gr
Όροι Χρήσης