ΚΕΧΡΙ

Δημητριακό το οποίο χρησιμοποιείται ευρέως ως τροφή πουλιών. Περιέχει πολλά θρεπτικά συστατικά, ωστόσο στην Ελλάδα η χρήση του είναι πολύ περιορισμένη. Έχει γεύση ξηρών καρπών που μοιάζει στην πολέντα και όταν καβουρδιστεί έχει άρωμα ψημένου καλαμποκιού. Χρησιμοποιείται επίσης και για την παρασκευή μπίρας.

Instagram @yiannislucacos

Στο νέο του βιβλίο Chef από την αρχή, ο Γιάννης Λουκάκος εμπνεύστηκε από την παιδική του ηλικία, όταν έφτιαξε το πρώτο του φαγητό.
Επισκεφθείτε μας στο Εστιατόριο Ψωμί & Αλάτι
Μάθετε περισσότερα
Copyright © 2012 - 2017 yiannislucacos.gr
Όροι Χρήσης