ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

Το πλούσιο σε λιπαρά προϊόν που σχηματίζεται φυσικά στην επιφάνεια του γάλακτος με αργή συσσωμάτωση λιποσφαιριδίων, τα οποία σχηματίζουν γαλάκτωμα και λαμβάνονται με ειδικό κορφολόγο. Χρησιμοποιείται ευρύτατα στη μαγειρική και στη ζαχαροπλαστική. Για χρήσεις στη ζαχαροπλαστική η περιεκτικότητά της σε λιπαρά πρέπει να είναι το λιγότερο 30%.

The Seminar Project

Κάθε Hands-on μάθημα μαγειρικής στο The Seminar Project υπόσχεται μια ευχάριστη και απόλυτα δημιουργική εμπειρία!
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER