ΓΑΛΑ ΕΒΑΠΟΡΕ

Χαρακτηρίζεται το μερικώς αφυδατωμένο αποστειρωμένο γάλα που περιέχει κατά βάρος τουλάχιστον 7,9% λιπαρά και 25% ολικά στερεά. Με τη συμπύκνωση επιτυγχάνεται η μείωση του όγκου κατά 40-60%. Επανέρχεται στην αρχική του μορφή προσθέτοντας 3 μέρη νερού σε 2 μέρη γάλακτος.

Στο εξαιρετικής αισθητικής βιβλίο "Ψωμί & Αλάτι – The Cookbook", ο Γιάννης Λουκάκος «φωτογραφίζει» το φαγητό και τη φιλοσοφία του βραβευμένου εστιατορίου "Ψωμί & Αλάτι", στο οποίο είναι σεφ και συνιδιοκτήτης. 
Επισκεφθείτε μας στο Εστιατόριο Ψωμί & Αλάτι
Μάθετε περισσότερα
Copyright © 2012 - 2014 yiannislucacos.gr
Όροι Χρήσης