ΣΥΓΚΛΙΝΟ

Καπνιστό χοιρινό από τη Μάνη. Αρχικά παστώνεται σε αλάτι και μετά καπνίζεται με φασκόμηλο. Στο τελευταίο στάδιο της διαδικασίας, βράζεται σε υγρό αρωματισμένο με πορτοκάλι. Συνήθως διατηρείται σε χοιρινό λίπος.

Στο νέο του βιβλίο Chef από την αρχή, ο Γιάννης Λουκάκος εμπνεύστηκε από την παιδική του ηλικία, όταν έφτιαξε το πρώτο του φαγητό.
Επισκεφθείτε μας στο Εστιατόριο Ψωμί & Αλάτι
Μάθετε περισσότερα
Copyright © 2012 - 2014 yiannislucacos.gr
Όροι Χρήσης