ΣΥΓΚΛΙΝΟ

Καπνιστό χοιρινό από τη Μάνη. Αρχικά παστώνεται σε αλάτι και μετά καπνίζεται με φασκόμηλο. Στο τελευταίο στάδιο της διαδικασίας, βράζεται σε υγρό αρωματισμένο με πορτοκάλι. Συνήθως διατηρείται σε χοιρινό λίπος.

Στο εξαιρετικής αισθητικής βιβλίο "Ψωμί & Αλάτι – The Cookbook", ο Γιάννης Λουκάκος «φωτογραφίζει» το φαγητό και τη φιλοσοφία του βραβευμένου εστιατορίου "Ψωμί & Αλάτι", στο οποίο είναι σεφ και συνιδιοκτήτης. 
Επισκεφθείτε μας στο Εστιατόριο Ψωμί & Αλάτι
Μάθετε περισσότερα
Copyright © 2012 - 2014 yiannislucacos.gr
Όροι Χρήσης