ΠΡΟΣΟΥΤΟ

ΠΡΟΣΟΥΤΟ

Ένα από τα πιο γνωστά αλλαντικά στην Ιταλία. Παράγεται από το πίσω μπούτι του χοίρου και ωριμάζει από 9 μήνες μέχρι 2 χρόνια. Τα καλύτερα δείγματα παρασκευάζονται στην Πάρμα και στο Σαν Ντανιέλε. Ιδανικό για ορεκτικό μαζί με πεπόνι ή σύκα. Συνήθως τεμαχίζεται σε πολύ λεπτές φέτες και έχει μια ροζέ απόχρωση και έντονη γυαλάδα. Ταιριάζει με ζυμαρικά και λαχανικά.

The Seminar Project

Κάθε Hands-on μάθημα μαγειρικής στο The Seminar Project υπόσχεται μια ευχάριστη και απόλυτα δημιουργική εμπειρία!
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER