ΤΣΙΡΟΣ

ΤΣΙΡΟΣ

Παράγεται από άπαχα σκουμπριά που αλιεύονται μετά την ωοτοκία. Τα ψάρια αλατίζονται, εκσπλαχνίζονται και αποξηραίνονται σε κλειστούς χώρους. Ο παστός τσίρος τρώγεται συνήθως με λαδόξιδο και άνηθο και θεωρείται ένας από τους καλύτερους ουζομεζέδες. Αποτελεί εξαιρετική πηγή βιταμίνης Β12 και Ω3 λιπαρών.

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project, στο Ψωμί & Αλάτι και στο Alio.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner