ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΠΑΣΤΟΣ

ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΠΑΣΤΟΣ

Γνωστός και ως βακαλάος, μπακαλιάρος που έχει παστωθεί και ενίοτε αποξηρανθεί. Αποτελεί συστατικό πολλών κλασικών πιάτων στην Ισπανία, στην Πορτογαλία, στην Προβηγκία και στην Ελλάδα. Συνήθως προέρχεται από τη Νορβηγία και αγοράζεται σε μεγάλα κομμάτια, εκ των οποίων τα καλύτερα είναι τα πιο παχιά. Μπορεί να μείνει στο ψυγείο μέχρι 2 μήνες, αλλά πριν από τη χρήση θα πρέπει να μουλιάσει για τουλάχιστον μία ημέρα σε νερό, το οποίο θα αλλαχθεί πολλές φορές.

The Seminar Project

Κάθε Hands-on μάθημα μαγειρικής στο The Seminar Project υπόσχεται μια ευχάριστη και απόλυτα δημιουργική εμπειρία!
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER