ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ

ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ

Αλεσμένο ενδόσπερμα σκληρού σιταριού, το οποίο επιλέγεται για την παρασκευή ζυμαρικών. Στο εμπόριο κυκλοφορούν 2 είδη σιμιγδάλι, το χοντρό και το ψιλό. Χρησιμοποιείται επίσης για την παρασκευή του κουσκούς. Είναι καλό για ψωμί καθώς και για επιδόρπια. Στην Ελλάδα είναι βασικό συστατικό του χαλβά.

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project, στο Ψωμί & Αλάτι και στο Alio.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner