Πώς να «δέσουμε» το φαγητό με κρόκους αυγών

Πώς να «δέσουμε» το φαγητό με κρόκους αυγών

 

Δείτε τα βήματα του πώς να δέσετε το φαγητό με κρόκους αυγών, ακολουθώντας τη σειρά των φωτογραφιών. 

  1. Ανακατεύουμε τους κρόκους με λίγη κρέμα γάλακτος μέχρι να δημιουργηθεί ένα ομοιογενές μείγμα.

    step
  2. Φέρνουμε το υγρό που θέλουμε να πήξουμε σε βράση.

    step
  3. Προσθέτουμε σταδιακά λίγο από το υγρό στο μείγμα των κρόκων, ανακατεύοντας μέχρι να εξομοιωθούν οι θερμοκρασίες των δύο.

    Αυτό γίνεται γιατί το αυγό είναι πολύ ευαίσθητο στις υψηλές θερμοκρασίες και αν το προσθέσουμε απευθείας σε ζεστό υγρό θα κόψει.

    step
  4. Προσθέτουμε το μείγμα των κρόκων στο υγρό ανακατεύοντας με ξύλινη κουτάλα σε χαμηλή φωτιά μέχρι να πήξει.

    Προσέχουμε να μη βράσει το υγρό. 

    step

The Seminar Project

Κάθε Hands-on μάθημα μαγειρικής στο The Seminar Project υπόσχεται μια ευχάριστη και απόλυτα δημιουργική εμπειρία!
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER