Πώς να «δέσουμε» το φαγητό με μπερ μανιέ

Πώς να «δέσουμε» το φαγητό με μπερ μανιέ

 

Δείτε τα βήματα της διαδικασίας που εφαρμόζουμε για να δέσουμε το φαγητό με μπερ μανιέ, ακολουθώντας τη σειρά των φωτογραφιών. 

 

  1. Μαλακώνουμε το βούτυρο και το «ζυμώνουμε» με το αλεύρι μέχρι να δημιουργηθεί ένα ομοιογενές μείγμα.

    step
  2. Για να πήξουμε ένα υγρό με μπερ μανιέ, το φέρνουμε σε βρασμό και προσθέτουμε το μείγμα με το βούτυρο και το αλεύρι.

    step
  3. Ανακατεύουμε με σύρμα μέχρι να ομογενοποιηθεί.

    step
  4. Σιγοβράζουμε για τουλάχιστον 2-3 λεπτά, ή μέχρι το υγρό να αποκτήσει την πυκνότητα που θέλουμε.

    step
  5. Σουρώνουμε σε ψιλή σήτα για να αφαιρέσουμε τυχόν γρομπαλάκια. 

    step

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project, στο Ψωμί & Αλάτι και στο Alio.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner