ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

Οι γαστρονομικές προτάσεις του Γιάννη Λουκάκου, οι οποίες επιβραβεύονται καθημερινά από τους πελάτες του εστιατορίου "Ψωμί & Αλάτι", έχουν κατά καιρούς διακριθεί και στα Βραβεία Gourmet της Ελευθεροτυπίας. Το ίδιο ισχύει και για την πρώτη του συγγραφική απόπειρα, το βιβλίο του "Ψωμί & Αλάτι – The Cookbook", που κυκλοφόρησε το 2011.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Λουκάκος έχει αποσπάσει τις εξής διακρίσεις: 

Βραβεία Gourmet Ελευθεροτυπίας:

• 2006 για το Semiramis Restaurant, 1ο βραβείο – Κατηγορία Bar-Restaurant

• 2007 για το Semiramis Restaurant, 1ο βραβείο – Κατηγορία Bar-Restaurant

• 2009 για το "Ψωμί & Αλάτι", 1ο βραβείο – Κατηγορία Bistrot

• 2011 για το βιβλίο "Ψωμί & Αλάτι – The Cookbook"


Βραβεία Χρυσοί Σκούφοι:

• 2012 για το Ψωμί & Αλάτι, βραβείο ελληνικής κουζίνας

 

Instagram @yiannislucacos

Copyright © 2012 - 2017 yiannislucacos.gr
Όροι Χρήσης