Γιορτές στο Ψωμί & Αλάτι 2016

Γιορτές στο Ψωμί & Αλάτι 2016

Όπως κάθε χρόνο, το Ψωμί & Αλάτι βάζει και φέτος τα γιορτινά του και σας υποδέχεται στον ανακαινισμένο του χώρο με ιδιαίτερες προτάσεις από την κουζίνα του! 

Η υπέροχη ατμόσφαιρα, η φιλική εξυπηρέτηση και οι προσεγμένες γεύσεις αναδεικνύουν το Ψωμί & Αλάτι στην ιδανική πρόταση για να περάσετε όμορφα αυτές τις γιορτές, απολαμβάνοντας τις μοναδικές δημιουργίες του σεφ Γιάννη Λουκάκου.

Στο μενού του, θα βρείτε νέα εορταστικά πιάτα, ξεχωριστής ποιότητας και εξαιρετικής νοστιμιάς! Δείτε τα στο gallery που ακολουθεί και δοκιμάστε τα στο εστιατόριο από τις 18/12 έως και τις 7/1.

Επίσης, το ωράριο του Ψωμί & Αλάτι θα είναι διευρυμένο για την περίοδο των γιορτών, προσφέροντάς σας την ευκαιρία για μεσημεριανά γεύματα όχι μόνο τα Σαββατοκύριακα, αλλά και στις 24/12, 31/12, 1/1 και 6/1. Το εστιατόριο θα παραμείνει κλειστό μόνο ανήμερα των Χριστουγέννων! Όσο για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς, θα σας περιμένει για δείπνο από τις 22.00 και μετά!

Κρατήσεις μπορείτε να κάνετε τηλεφωνικά στο 2106848178 αλλά και ηλεκτρονικά μέσω της σελίδας www.psomialati.gr

Καλές γιορτές σε όλους!

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

ΨΩΜΙ & ΑΛΑΤΙ
Πλατεία Ελευθερωτών 8
152 32, Χαλάνδρι
210 6848178
info@psomialati.gr
www.psomialati.gr

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project, στο Ψωμί & Αλάτι και στο Alio.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner