Ο Γιάννης Λουκάκος στο LoveGreece.com

Ο Γιάννης Λουκάκος στο LoveGreece.com

Ο σεφ Γιάννης Λουκάκος μιλά για την επαγγελματική του πορεία, όλα εκείνα που τον καθόρισαν και τον καθορίζουν ως σεφ, τις τρέχουσες και αξιόλογες δραστηριότητές του στον τομέα της μαγειρικής αλλά και τους μελλοντικούς του στόχους!

Μέσα από ένα 3λεπτο video, γνωρίζουμε τον αναγνωρισμένο σεφ, που μας παρουσιάζει τη ξεχωριστή δουλειά του, τις αρχές που θέλει να την χαρακτηρίζουν, τον τρόπο που αντιλαμβάνεται την ελληνική κουζίνα αλλά και το πώς επιθυμεί να την κρατήσει ζωντανή και να την εξελίξει!

Μέσα από τη θέση του στην ελληνική γαστρονομία, τη δουλειά του και τους στόχους του, ο Γιάννης Λουκάκος είναι μία από τις προσωπικότητες που επιλέγει και παρουσιάζει το LoveGreece.com, στο πλαίσιο της αποστολής του, που είναι να προωθήσει την εικόνα της χώρας μας στο εξωτερικό, μέσα από αξιόλογα πρόσωπα που με το ήθος, το όραμα, την έμπνευση και τα επιτεύγματά τους, εκπροσωπούν τη δημιουργική πλευρά της Ελλάδας. Αυτήν που αξίζει να γνωρίσει όλος ο υπόλοιπος κόσμος!

Δείτε το βίντεο, εδώ.

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project, στο Ψωμί & Αλάτι και στο Alio.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner