Μαθήματα Ιανουαρίου 2015 με πολλές προσφορές!

Μαθήματα Ιανουαρίου 2015 με πολλές προσφορές!

Το πρόγραμμα μαθημάτων μαγειρικής του TheSeminarProject για τον πρώτο μήνα του 2015 είναι εδώ!  Και οι προσφορές που σας περιμένουν είναι πλούσιες!

1. Αγοράζοντας σε συνδυασμό τη συμμετοχή σας στα μαθήματα "Pizza Time!" & "Burgers: Τα διαφορετικά!" που θα διεξαχθούν 24 και 31 Ιανουαρίου αντίστοιχα, κερδίζετε 25% έκπτωση στην τιμή τους!

2. Για το μάθημα "Viva Mexico!" που θα διεξαχθεί στις 31 Ιανουαρίου, οι συμμετέχοντες που θα εγγραφούν μέχρι και τις 23/1/2015 θα κερδίσουν 25% έκπτωση!

 

Πώς να επωφεληθείτε των προσφορών:

• Για την πρώτη προσφορά, δηλώστε συμμετοχή στα 2 μαθήματα "Pizza Time!" και "Burgers: Τα διαφορετικά!" υποβάλλοντας τις αντίστοιχες αιτήσεις και γράφοντας «Pizza Burger WIN 25» στο πεδίο ΣΧΟΛΙΑ της φόρμας.

• Για τη δεύτερη προσφορά, δηλώστε τη συμμετοχή σας στο μάθημα Viva Mexico! μέχρι και τις 23/1/2015 υποβάλλοντας την αντίστοιχη αίτηση και γράφοντας «MEXICO OFFER 25» στο πεδίο ΣΧΟΛΙΑ της φόρμας.

• Εξοφλήστε τα μειωμένα κατά 25% δίδακτρα των αντίστοιχων μαθημάτων και κατοχυρώστε έτσι τη συμμετοχή σας σε αυτά *.


* H προσφορά ισχύει για τα συγκεκριμένα μαθήματα που αναφέρονται στο παρόν άρθρο!  Οι δύο προσφορές που αναφέρονται  λειτουργούν ανεξάρτητα μεταξύ τους, χωρίς να έχουν προαπαιτούμενο η μία την άλλη.  Επίσης, οι αναγραφόμενες  προσφορές δεν ισχύουν συνδυαστικά με άλλες προσφορές και ενέργειες έκπτωσης.
                            

Για περισσότερες πληροφορίες και κάθε διευκρίνιση, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας.


TheSeminarProject | Yiannis Lucacos
Μαθήματα & Events Μαγειρικής
Ομήρου 18, Χαλάνδρι
www.yiannislucacos.gr/seminars
seminars@yiannislucacos.gr
210-6812602

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project, στο Ψωμί & Αλάτι και στο Alio.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner