Ανανεωνόμαστε πλήρως στο Ψωμί&Αλάτι!

Ανανεωνόμαστε πλήρως στο Ψωμί&Αλάτι!

Αυτός ο Αύγουστος, μεταμορφώνει εντελώς το αγαπημένο μας Ψωμί&Αλάτι!

Το εστιατόριο θα σας περιμένει από τα τέλη του μήνα στην γνωστή του διεύθυνση, στην πλατεία Χαλανδρίου, εντελώς ανανεωμένο!

Μετά από 5 χρόνια επιτυχημένης πορείας, εξελισσόμαστε και ετοιμαζόμαστε να σας υποδεχτούμε σ’ ένα αισθητικά διαφορετικό Ψωμί&Αλάτι, που θ’ ανταποκρίνεται ακόμα περισσότερο σε ό,τι αγαπήσατε. Έτσι, ο χώρος μας αλλάζει χρώμα και ύφος και το μενού εμπλουτίζεται με νέες επιλογές. Μένουμε όμως πιστοί στη φιλοσοφία μας και τα όσα μας έκαναν να ξεχωρίσουμε και να κατακτήσουμε την προτίμησή σας! Θα συνεχίσουμε λοιπόν να μαγειρεύουμε για εσάς γεύσεις οικείες και να σας τις σερβίρουμε σε πιάτα με ξεχωριστή ποιότητα και νοστιμιά, όπως κάνουμε τα τελευταία χρόνια. Θα συνεχίσουμε επίσης να προσπαθούμε καθημερινά για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση, σ’ ένα κλίμα φιλικό και ευχάριστο όπου κάθε επισκέπτης θα νιώθει άνετα και θα περνά όμορφα.  

Ραντεβού με άλλον … «αέρα» λοιπόν, από την νέα σεζόν που ξεκινά μετά το καλοκαίρι και με μια υπόσχεση για ακόμα πιο ξεχωριστές, γευστικές εμπειρίες στο Ψωμί&ΑλάτιΘα σας περιμένουμε!

Μέχρι τότε, ευχές για έναν υπέροχο Αύγουστο.

Γιάννης Λουκάκος & Η Ομάδα του "Ψωμί&Αλάτι"

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project, στο Ψωμί & Αλάτι και στο Alio.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner