Ο Γιάννης Λουκάκος μαγειρεύει στη Σίφνο…!

Ο Γιάννης Λουκάκος μαγειρεύει στη Σίφνο…!

Ο απόλυτα ιδιαίτερος «ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΧΩΡΟΣ» στην Απολλωνία της Σίφνου, λειτουργεί και φέτος, με μια νέα εξαιρετική συνεργασία: O σεφ Γιάννης Λουκάκος έχει αναλάβει την επιμέλεια του νέου εστιατορίου «Ραμπαγάς» και προσφέρει έτσι πλέον στους επισκέπτες του νέες γαστρονομικές εμπειρίες.  

Από τις 31/5 μέχρι και το τέλος της καλοκαιρινής σεζόν,  ο σεφ μέσα από την νέα κουζίνα που επιμελείται στο νησί της Σίφνου, προτείνει ένα υπέροχο μενού του οποίου η απόλαυση μεγαλώνει και γίνεται μοναδικά ξεχωριστή μέσα στον εξίσου υπέροχο και προσεγμένο αισθητικά χώρο όπου σερβίρεται.

Οι επισκέπτες του νησιού μπορούν να δοκιμάσουν στον «Ραμπαγά» μεσογειακές γεύσεις, εμπνευσμένες από την τοπική κουζίνα και φτιαγμένες με την άρτια τεχνική, την ποιότητα και τη δημιουργικότητα που χαρακτηρίζει τις γευστικές προτάσεις του Γιάννη Λουκάκου. 

Για όσους βρεθούν στο νησί αυτό το καλοκαίρι, μια επίσκεψη στο εστιατόριο «Ραμπαγάς» υπόσχεται να είναι κάτι πολύ παραπάνω από ένα νόστιμο γεύμα…!  


Το εστιατόριο θα λειτουργεί καθημερινά, όλες τις ώρες της ημέρας, προσφέροντας στους επισκέπτες επιλογές για πρωινό, σνακς και δείπνο. Περισσότερες πληροφορίες στο www.kikladonxoros.gr και κρατήσεις στο τηλέφωνο 22840-32215.

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project, στο Ψωμί & Αλάτι και στο Alio.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner